open menu
Επικοινωνία
Επισκέπτες Διδάσκοντες
A+
A-
Φοίβος Ζακκάκ
Πήρε το διδακτορικό του το 2016 από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στα Συστήματα Εκτέλεσης Δυναμικών Γλωσσών Προγραμματισμού, την Διαχείριση Μνήμης σε επίπεδο λογισμικού, τον Παράλληλο Προγραμματισμό, και το Λογισμικό Συστημάτων.
foivos AT zakkak DOT netΕμφάνιση email
Χρυσόστομος Ζεγκίνης

Πήρε το διδακτορικό του το 2014 από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την παρακολούθηση και προσαρμογή υπηρεσιών διαδικτύου, την ανακάλυψη και ανίχνευση μοτίβων γεγονότων και την επεξεργασία σύνθετων συμβάντων (CEP) σε περιβάλλοντα υπηρεσιοστρεφούς αρχιτεκτονικής και υπολογιστικού νέφους (Cloud).

zegchris AT csd DOT uoc DOT grΕμφάνιση email
Χρήστος Κοζανίτης
Πήρε το διδακτορικό του στην Επιστήμη Υπολογιστών το 2013 από το University of California, San Diego. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων, τεχνολογίες Cloud Computing, και Cluster Management.
kozanitis AT ics DOT forth DOT grΕμφάνιση email
Χαρίδημος Κονδυλάκης
Πήρε το διδακτορικό του το 2010 από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην αναπαράσταση και διαχείριση γνώσης, σε συστήματα ολοκλήρωσης και ανάκτησης πληροφορίας, στην διαλειτουργικότητα ετερογενών και κατανεμημένων συστημάτων διαχείρισης πληροφορίας καθώς και σε συστήματα βιοπληροφορικής, ιατρικής και υγείας.
kondylak AT ics DOT forth DOT grΕμφάνιση email
Iωάννης Λιλής
Πήρε το διδακτορικό του το 2014 από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου  Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν σχεδιασμό και ανάπτυξη γλωσσών προγραμματισμού, γλώσσες και μεθόδους μεταπρογραμματισμού, ολοκληρωμένα περιβάλλοντας ανάπτυξης λογισμικού, εργαλεία τεχνολογίας λογισμικού και εργαλεία ανάπτυξης παιχνιδιών.
lilis AT csd DOT uoc DOT grΕμφάνιση email
Χαράλαμπος Μανιφάβας
Πήρε το διδακτορικό του το 2003 από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Cambridge στη Μεγάλη Βρετανία. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν: Κρυπτογραφία, Κυβερνοασφάλεια, Κυβερνοέγκλημα και Ψηφιακή Εγκληματολογία.
harryman AT ics DOT forth DOT grΕμφάνιση email
Εμμανουήλ Μαραζάκης
Πήρε το διδακτορικό του στην Επιστήμη Υπολογιστών το 2001 από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην σχεδίαση, ανάπτυξη, ανάλυση και πειραματική αξιολόγηση υπολογιστικών συστημάτων υψηλής επίδοσης και συστημάτων απόθήκευσης δεδομένων.
maraz AT csd DOT uoc DOT grΕμφάνιση email
Μιχάλης Μουνταντωνάκης
Πήρε το διδακτορικό του το 2020 από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Σημασιολογική Ολοκλήρωση Δεδομένων σε μεγάλη κλίμακα, στον Σημασιολογικό Ιστό, στα Ανοιχτά Διασυνδεδεμένα Δεδομένα και στη Διαχείριση Δεδομένων.
mountant AT ics DOT forth DOT grΕμφάνιση email
Στέφανος Παπαδάκης
Πήρε το Διδακτορικό του το 2009 από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα ενδιαφέροντα του περιλαμβάνουν: Ασύρματες Κινητές Επικοινωνίες, Εντοπισμός θέσης συσκευών ασυρμάτων και κινητών δικτύων, Διάδοση μικροκυμάτων και απώλειες διάδοσης.
Μιχαήλ Φασουλάκης
Πήρε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Warwick το 2017. Τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν την (αλγοριθμική) θεωρία παιγνίων, τους αλγόριθμους, τη βελτιστοποίηση, τη θεωρία πληροφορίας και τις εφαρμογές τους με έμφαση στην επιχειρησιακή έρευνα, τα οικονομικά, τη τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανική μάθηση, στις τηλεπικοινωνίες και την επεξεργασία σήματος.
mfasoul AT ics DOT forth DOT grΕμφάνιση email
Αντώνης Χαζάπης
Πήρε το διδακτορικό του δίπλωμα το 2009 από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν κατανεμημένα υπολογιστικά και αποθηκευτικά συστήματα μεγάλης κλίμακας, που αναπτύσσονται σε όλο το υπολογιστικό συνεχές, από το Cloud έως το Edge, καθώς και τη γεφύρωση των τεχνολογιών Cloud και HPC.
chazapis AT ics DOT forth DOT grΕμφάνιση email
Νικόλαος Χρυσός
Πήρε το διδακτορικό του το 2007 από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην αρχιτεκτονική υπολογιστών, δικτύων, και παράλληλων συστημάτων.
nchrysos AT ics DOT forth DOT grΕμφάνιση email